Col.laboracions, El turonet dansa

Vídeodansa

Aquest dilluns ens vam posar a donar vida al vídeodansa que em va proposar l’Abel i que hem estat donant-li forma aquests darrers dies.

Les localitzacions molt en la línia El turonet dansa, el moviment molt gestual i carregat de cosetes d’endins…  La imatge molt acurada, al detall, per assaborir tot allò que sempre es perd… el present de la interpretació.

El vídeodansa és produït per La Reina de Beics pels programes: Escenaris i DO de la Xarxa Audiovisual Local. La seva emissió serà al juny i deprés quedarà penjat a la web de danS.A . , nom que rep la sèrie de videodanses que dirigeix l’Abel Cunillera i que s’emetran al juny i al setembre.

 Cal destacar la gran aportació del Jofre pel seu fer tant alegre i sincer,  agrair també l’ajuda, suport, assistència, fotografies… de la Txell i la companyia amb somriure encantador a tota hora de l’Oleguer.

Bé, ara a editar i a esperar l’emissió!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s