Uncategorized

Residència Filage bloc, a la Caseta de la Coma de Burg

Els passats dies 18, 19, 20 i 21 d’Abril vam estar al Pallars Sobirà ben enmig dels Pirineus per treballar al Dansburg, al magnífic espai que tenen a Burg, l’Anna, la Neus i el Jaume, La Caseta de la Coma de Burg . Un lloc dedicat al moviment i al benestar, on fan tallers, cursos, residències artístiques mostres, concerts i tenen un esplèndit restaurant amb aliments ecològics i de proximitat.

Aquests dies es van aprofitar per treballar a nivell de qualitat de moviment i la seva interpretació, ja que l’escenografia, la roca no la vam poder pujar perque està en procés de canvis, ella també està evolucionant.

El dia 22 a les 20h es va fer una mostra oberta del treball realitzat aquells dies i va ser de nou molt gratificant compartir el procés de creació amb els espectadors i veure en els seus rostres i explicacions la intensitat viscuda durant els 40 minuts.

La CCB n’ha fet una crònica.

I en Pepucho que sempre capta en imatges tot allò que passa a La Coma de Burg ens deixa el seu enllaç perque pogueu veure les fotografies que va fer de la mostra.  Mostra Filage bloc (Emocions Acumulades) a Burg

Durant aquest periode també va agafar força i es va solidificar el nou nom de la creació: Filage bloc

Deixem enrera Emocions Acumulades i evolucionem també amb el nom com hem fet amb la coreografia, la música, l’escenografia, els participants…  Des de la primera idea del projecte han passat més de 3 anys, el nom també té dret a evolucionar.

Estem molt contents amb el procés, l’octubre s’acosta!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s