Uncategorized

Reprenem assajos!!

S’acosta una nova representació de Filage bloc i ja toca posar-se a assajar. El 29 d’Abril serem a Granollers, al Teatre de ponent, i esperem que aviat es confirmin altres dates per anar-vos informant.

La darrera vegada ja van col.laborar amb nosaltres cedint-nos l’espai per assajar i de nou ens donen suport després d’haver-nos guardat la roca ben plegadeta a un racó de la seva nau. Ells són Espai Decoració, una empresa d’equipament i decoració comercial d’Esparreguera amb una llarga trajectòria,  des d’aquí els donem les gràcies per la seva implicació tan com a col.laboradors com a padrins.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s