bolos, El turonet dansa

Proper intens cap de setmana!! ( a 20 de maig…ja no ho és tant…)

El cap de setmana 26 i 27 de maig l’esperem amb moltes ganes!! Serà ben bellugadís i ens dóna molta alegria poder-lo compartir amb el públic més proper i amb aquell que no ens coneix i te ganes de descobrir-nos per compartir plegats.

El dissabte 26 obrirem el nostre camp d’actuació i ens desplaçarem a Deltebre per oferir el nostre FILAGE BLOC a l’Espai de Creació Enclave, esperant que la gent del Delta i els amants dels Ports de Beseit també vinguin a treure el cap i puguin gaudir la natura i l’escalada des d’un altre mirada.

El diumenge 27 a la tarda estarem amb en Marc Durandeau i el nostre ja entrenyable PELL DE POMA a Collbató, al jardí boscós de Cals anímic amb Montserrat de rere fons i on al llarg de l’estiu tenen concerts boníssims per oferir. Una tarda /vespre de diumenge que donarà la benvinguda a gaudir d’aquest bon temps que arriba. Cal reservar l’entrada (lespetitescoses@gmail.com), que són limitades, i l’aportació són de 10€ amb sopar inclós. L’entrada es a partir de les 18h, el concert-espectacle començarà a les 19h.

Atenció!! Hem hagut de canviar la data de Pell de Poma per forces majors… serà el 15 de juliol, perdoneu les molèsties. Bé, mirant el costat positiu, podreu gaudir millor de la piscina 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s