bolos, cursos, El turonet dansa

Un juliol per compartir!!

El juliol ens espera i nosaltres a ell per compartir un seguit d’actuacions ben variat i alguna nova activitat.

Començarem el 7 de juliol, dissabte,  portant Dansa a la Carta a la primera edició del Festival Claca, a Llançà. Serà al passeig marítim a les 18h.

Seguirem amb en Marc Durandeau amb el nostre  Pell de Poma a Collbató el dia 15, diumenge, a partir de les 18’30 a Cals Anímic, en el seu cicle de Concerts Les petites coses. Cal fer reserva a lespetitescoses@gmail.com, l’entrada són 10€ amb el sopar inclòs. Ah! i hi ha piscina per fer un banyet!

L’endemà dia 16 de juliol, dilluns, tornem amb Filage bloc, aquest cop a Barcelona, al bonic Festival NunOff organitzat per NunArt al Claustre del Convent St. felip Neri al barri de Gràcia. A les 22h.

Per acabar la Laia Minguillon guiarà un taller al Festival Dance to meet you de Ripoll el divendres 20 de juliol de les 18 a 20h.

Taller: Ballant amb l’aire i la terra  

És un taller laboratori per descobrir que mai estem ballant sols, sempre estem en contacte de dos suports, l’aire i el terra, i just aquests són els dos suports més extrems que ens podem trobar, un per la seva delicadesa i l’altre per la seva solidesa. Si prenem consciència de jugar amb tots dos podrem gaudir d’un munt de textures  d’ entre un suport i l’altre, entre elles incloent un objecte o un altre cos.

I aprofitem per avançar noticies d’Agost.  La Laia donarà un curs/taller a La Caseta de la Coma de Burg del 16 al 19 tots els matins 3 horetes, a Burg, al Pallars Sobirà. Un curs per iniciar als Fonaments de la dansa contemporània a tots aquells que us hi heu iniciat recentment o als que us voleu capbuçar per primer cop a aquest ampli món que ens ofereix el treball i l’expressió corporal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s