Uncategorized

de Movent en la Natura al Dansant la Natura d’arreu

Arriben les vacances dels tallers “Movent en la natura”, recordem que n’hem fet un al mes des del mes d’Abril i han anat super bé, cada vegada aprofundint i aprenent més entre totes/tots les participants. La propera trobada serà el 20 i 21 de setembre.
?????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????? IMG_20140706_070052Bé, doncs una cosa darrera l’altra i ja toca reprendre el “Dansant la natura d’arreu” in situ, a la natura!! Aquest darrer mes amb la nostra dissenyadora gràfica Xell Navarro em treballat la imatge del projecte que es va iniciar a nord Amèrica “Wild Dance Project” i que ara ha acabat d’agafar forma amb el projecte de creació que es va iniciar llavors, “Dansant la natura d’arreu” i amb el més recent projecte d’aprenentatge “Movent en la natura”. Tots dos vinculats directament a la natura, amb tot allò que ens aporta i que podem oferir.

I ara, aquesta vegada el procés del projecte “Dansant la natura d’arreu” serà realitzat pel nord d’Espanya i Catalunya, i sobre dues rodes!! La intenció és viatjar des de Finisterre (Galícia) fins al Cap de Creus (Catalunya). Us anirem informant!!!! però podeu seguir-nos també per Facebook!!  Bon Estiu!!!

WILD DANCE GENERAL-logoWILD DANCE LOGOS tots_tWILD DANCE LOGOS tots_t

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s