de Movent en la Natura al Dansant la Natura d’arreu

Arriben les vacances dels tallers “Movent en la natura”, recordem que n’hem fet un al mes des del mes d’Abril i han anat super bé, cada vegada aprofundint i aprenent més entre totes/tots les participants. La propera trobada serà el 20 i 21 de setembre.
?????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????? IMG_20140706_070052Bé, doncs una cosa darrera l’altra i ja toca reprendre el “Dansant la natura d’arreu” in situ, a la natura!! Aquest darrer mes amb la nostra dissenyadora gràfica Xell Navarro em treballat la imatge del projecte que es va iniciar a nord Amèrica “Wild Dance Project” i que ara ha acabat d’agafar forma amb el projecte de creació que es va iniciar llavors, “Dansant la natura d’arreu” i amb el més recent projecte d’aprenentatge “Movent en la natura”. Tots dos vinculats directament a la natura, amb tot allò que ens aporta i que podem oferir.

I ara, aquesta vegada el procés del projecte “Dansant la natura d’arreu” serà realitzat pel nord d’Espanya i Catalunya, i sobre dues rodes!! La intenció és viatjar des de Finisterre (Galícia) fins al Cap de Creus (Catalunya). Us anirem informant!!!! però podeu seguir-nos també per Facebook!!  Bon Estiu!!!

WILD DANCE GENERAL-logoWILD DANCE LOGOS tots_tWILD DANCE LOGOS tots_t

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s