Uncategorized

Taller Movent en la Natura_Element Terra

Ja el tenim aquí! Aquest diumenge iniciem els tallers Movent en la natura* que facilita la Laia Minguillon amb el projecte WILD DANCE PROJECT.
Començarem amb l’Element Terra. Moviment, Dansa, Coneixement Corporal, Descobrir, Experimentar, Consciència Plena*

La Terra ens guiarà per prendre consciència de la nostra estructura (sistema ossi), el nostre arrelament (peus, cames i pelvis) i les nostres necessitats bàsiques (el instint per sobreviure).
Per aprofundir en l’element terra en el taller treballarem la tècnica Contact Improvisació, on es realitza un treball important del centre corporal en relació a la terra, a l’altra persona o element natural. Una dansa en parella que cal estar atent donant i rebent per no trencar el moviment, la fluïdesa.

El taller serà diumenge 26 d’Abril a Montserrat de 9’30 a 13’30h
Si vols més informació contacta amb nosaltres: elturonetdansa@gmail.com o al 617 79 76 68

???????????????????????????????

El proper taller serà el 24 de Maig amb l’element de l’Aigua.

Movent en la natura es un taller on descobrirem el nostre cos i la nostra creativitat mitjançant els elements: Terra, Aigua, Foc, Aire i Èter. Descobrir la nostra essència i poder jugar amb ella a través del moviment i la natura, poder compartir-la connectant-nos amb nosaltres i els/les altres. Moviment que ens permet expressar i natura que ens ofereix l’acompanyament i la inspiració.

Taller acompanyat per la Laia Minguillon; Professional de la dansa contemporània i amant de la natura. Coneixedora del cos i el moviment, transmissora dels seus coneixements que sempre estan en evolució, aprenent prop de la natura, el seu caliu, el seu temps i el seu respectuós fer.

Viure experiències a través del  moviment, compartir i posar consciència a la nostra estructura oferint noves  formes d’entendre l’expressió corporal des de la connexió amb un mateix, els altres, l’entorn i els elements (terra, aigua, foc, aire i èter). Explorar, descobrir i crear des de la natura a través de la dansa, el Ioga, el massatge, el joc, el ressò, el silenci, el contact improvisació, la dansa-escalada, el moviment autèntic… des de la consciència.
Més info

Calendari Movent en la natura

26 d’Abril                                                           WILD DANCE LOGOS tots_t
Element Terra_Contact Improvisació

24 de Maig
Element Aigua_Moviment Autèntic

20 i 21 de Juny
Element Foc_Dansa Escalada

18 i 19 de Juliol
Element Aire_meditació

20 de Setembre
Element Èter_Massatge Tailandès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s