Uncategorized

Movent en la Natura i Naturalment en Moviment, Família!

El cap de Setmana 18 i 19 de Juliol el Moviment i la Natura s’uneixen de nou amb els tallers de Wild Dance Project.

Ja tenim aquí el juliol i amb ells els tallers Movent en la Natura i Naturalment en Moviment, Família! On petits i grans en compartim en Moviment 🙂

Aquesta vegada amb escenografia especial, la Roca de l’espectacle Filage Bloc https://www.youtube.com/watch?v=rPQWDEXnUmY , ja que dedicarem un dels tallers Movent en la Natura a l’element Foc i ho farem a través de la dansa-escalada. No patiu, no calen coneixements previs, només moltes ganes de deixar-se sentir, jugar i descobrir, com sempre!

Doncs bé, tot plegat (i per separat!) serà el 18 i 19 de Juliol a Somalzines, a la Masia de Can Marquès on hi ha l’Hortet del Bruc.

Dissabte 18 de 16’30 a 20’30h serà el Taller Movent en la Natura_Element Foc
Nit Dissabte/Diumenge: Opcional dormir sota els estels*
Diumenge 19 de 9’30 a 13’30h Taller Movent en la Natura_Element Aire
Diumenge 19 de 18 a 19h Taller Naturalment en Moviment Família!

Informació Movent en la Natura_

El Foc ens activarà i dinamitzarà (sistema muscular) per treure la part interna de la personalitat (part alta del torç, braços i mans) i descobrir la nostre capacitat d’acció (ego).
El foc el treBallarem amb la tècnica Dansa-Escalada, construint la nostra confiança assolint moviments físics i mentals fora la nostra zona de confort.

L’Aire recull els aspectes de coneixement, pensament, comprensió (sistema nerviós) i amb aquest element prendrem consciència dels sentits (part superior del cos) i la nostra aptitud comunicativa (els nostres pensaments).
La Meditació ens ajudarà a connectar amb el nostre aire mitjançant exercicis que faran fluir els nostres pensaments sense haver de ser l’actiu més important en nosaltres. Trobar un estat de buit i amplitud, un ara i aquí sense filtres mentals.

Aportacions_

Les aportacions com sempre són de 10€ per família i voluntària entre 15 i 20€ per un taller de Movent en la Natura, per dos serà de 30 a 40€.

DansaEscalada copia MNJuliol'15 MoventNaturaJuliol'15

ant exercicis que faran fluir els nostres pensaments sense haver de ser l’actiu més important en nosaltres. Trobar un estat de buit i amplitud, un ara i aquí sense filtres mentals.

L’aportació al taller és voluntària d’entre 15 i 20€ un dia o entre 30 i 40€ els dos dies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s