WILD DANCE · Movent en la Natura els 5 Elements

Taller de coneixement corporal i moviment a la natura
Taller de conocimiento corporal y movimiento en la naturaleza

Body awareness and movement workshop in nature

Movent en la natura_PubliWeb2016publiWebSol

                                                                         Info Movent en la natura_Español    Info Movent en la natura_English

Viure experiències a través del  moviment, compartir i posar consciència a la nostra estructura oferint noves  formes d’entendre l’expressió corporal des de la connexió amb un mateix, els altres, l’entorn i els elements (terra, aigua, foc, aire i èter). Explorar, descobrir i crear des de la natura a través de la dansa, el Ioga, el massatge, el silenci, el ressò, el contact improvisació, la dansa-escalada, el moviment autèntic… la consciència.

Taller acompanyat per la Laia Minguillon; Coneixedora del cos i el moviment, transmissora dels seus coneixements que sempre estan en evolució, aprenent prop de la natura, el seu caliu, el seu temps i el seu respectuós fer.
Moviment en plena Natura. Esperit en llibertat. Creixement. Benestar!

Movent en la natura es un taller repartit en 5 trobades (Abril, Maig i Juny) on descobrirem el nostre cos i la nostra creativitat mitjançant els elements: Terra, Aigua, Foc, Aire i Èter. Descobrir la nostra essència i poder jugar amb ella a través del moviment i la natura, poder compartir-la connectant-nos amb nosaltres i els/les altres. El moviment que ens permet expressar i la natura que ens ofereix l’acompanyament i la inspiració.

La Terra ens guiarà per prendre consciència de la nostra estructura (sistema ossi), el nostre arrelament (peus, cames i pelvis) i les nostres necessitats bàsiques (el instint per sobreviure).
Per aprofundir en l’element terra en el taller treballarem la tècnica Contact Improvisació, on es realitza un treball important del centre corporal en relació a la terra, a l’altra persona o element natural. Una dansa en parella que cal estar atent donant i rebent per no trencar el moviment, la fluïdesa.

L’Aigua ens portarà a ser conscients de les nostres emocions (sistema digestiu, part abdominal del cos), el fluir de la nostra qualitat de moviment (fluids del corporals), el dinamisme del donar i rebre (els sentiments).
Per observar l’element aigua utilitzarem la tècnica de Moviment Autèntic, deixant que el cos s’expressi lliurement com a canal per les emocions sense ser guiat des de l’exterior i sempre acompanyat d’una mirada neutra.

El Foc ens activarà i dinamitzarà (sistema muscular) per treure la part interna de la personalitat (part alta del torç, braços i mans) i descobrir la nostre capacitat d’acció (ego) i connexió (espiritualitat)..
El foc el treBallarem amb la tècnica Dansa-Escalada, construint la nostra confiança assolint moviments físics i mentals fora la nostra zona de confort.

L’Aire recull els aspectes de coneixement, pensament, comprensió (sistema nerviós) i amb aquest element prendrem consciència dels sentits (part superior del cos) i la nostra aptitud comunicativa (els nostres pensaments).
La Meditació ens ajudarà a connectar amb el nostre aire mitjançant exercicis que faran fluir els nostres pensaments sense haver de ser l’actiu més important en nosaltres. Trobar un estat de buit i amplitud, un ara i aquí sense filtres mentals.

L’Èter és l’element que dóna espai a que els altres s’expressin (la cavitat de la pelvis, de l’abdomen(diafragma), tracte respiratori, boca, nas i oïdes). Representa la consciència, el coneixement interior i la pau.
Amb l’èter connectarem amb el Massatge Tailandès oferint al nostre cos el temps per estirar-se i ampliar-se, per donar millor mobilitat a les articulacions, més flexibilitat a la musculatura i més fluïdesa als nostres fluids corporals (sang, limfa, mucoses…) treballant des de les fàscies.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Vivir experiencias a través del movimiento, compartir y poner consciencia a nuestra estructura ofreciendo nuevas formas de entender la expresión corporal desde la conexión de uno mismo, los otros, el entorno y los elementos (tierra, agua, fuego, aire y éter). Explorar, descubrir y crear desde la naturaleza con la danza, el yoga, el masaje, el silencio, el contact improvisación, la danza-escalada, el movimiento auténtico… la conciencia.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s