Moure el Cercle

Trobada de dones per compartir. Cercle de Dones*
Encuentro de mujeres para compartir
. Círculo de mujeres*
Women meeting to share. Circle of women*

???????????????????????????????

Mover el Círculo. Encuentro de mujeres para compartir. Circulo de mujeres* Un espacio para acompañarnos, nutrirnos, para ser y estar, para aprender a disfrutar del ahora y aquí, desde el amor y la confianza. Un espacio para seguir creciendo, seguir siendo hijas, madres, abuelas…

Move the circle. Women´s healing circle and meeting to share. Women´s Circle – A space to offer companionship, nourish ourselves, to just be, to learn to enjoy the here and now with love and trust. A space in which to keep growing while still embodying our roles as daughters, mothers, grandmothers….

En temps ancestrals les dones eren molt conscients de la connexió que tenien entre elles i de la seva saviesa femenina. Les trobades de dones sempre hi han sigut però van perdre l’essència de la força que podien tenir. Actualment amb la sensibilitat més oberta a un món més conscient a l’espiritualitat, al cos, a la connexió amb la natura, al respecte i al no judici, l’energia femenina a despertat de nou amb l’empenta que caracteritza les dones, força i tendresa.

Un espai per acompanyar-nos, per nodrir-nos, per esser i estar, per aprendre a gaudir el viure des de l’ara i l’aquí, des de l’amor i la confiança. Un espai per seguir creixent, seguir sent filles, mares, àvies…

Vine amb la llibertat d’explicar, llegir, proposar una activitat, escoltar, fer, no fer, acompanyar, ballar, cantar… deixarem que la trobada es vagi dibuixant escoltant la sintonia que generem entre totes.

Ens trobem a les vesprades de Lluna Nova fins ben entrada la nit*

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s