Movent en Família, Naturalment!

+PubliWebReduïdaTaller de moviment en família
Taller de movimiento en família
Family movement workshop

PubliWebNoLogo

 

Moviment i Natura. Joc físic i dinàmic en un espai físic i dinàmic. Família, relacions intergeneracionals, relacions dinàmiques. Naturalment en moviment vol oferir un espai en el temps on poder connectar-se i comunicar-se grans i petits envoltats de natura, aprofitant els valors que aquesta ens pot oferir i gaudint d’estar en un lloc saludable.

TreBallarem per prendre consciència del nostre cos i de l’altre, el seus moviments i expressivitat deixant somniar la creativitat corporal sempre prop de la natura. Creant vincle i aprenentatge per les dues parts  des del contacte, la observació, la proposta i la demanda.

Comunicar-se des del cos sense verbalitzar fa activar mecanismes que habitualment tenim oblidats per escoltar a l’altre en tota la seva plenitud. El que diu, com ho diu i com ho sent. A través del moviment i el contacte, utilitzant eines de la dansa contemporània podrem relacionar-nos amb la certesa del llenguatge corporal arribant a la subtilesa d’allò que s’expressa com quan interactuem amb la natura.

Un espai per crear un nou diàleg, entre adults i infants, per connectar-se des de l’essència de cada un; amb les seves possibilitats i les seves dificultats. Un acompanyament a descobrir una nova forma per relacionar-se.

 

Naturalmente en movimiento, Familia! Juego físico dinámico en un espacio físico y dinámico. Familia, relaciones intergeneracionales, relaciones dinámicas. Naturalmente en movimiento quiere ofrecer un espacio en el tiempo donde poder conectarse y comunicarse grandes y pequeños rodeados de naturaleza, aprovechando los valores que esta le ofrece y disfrutando de estar en un lugar saludable.

 

Naturally in movement, Family! A physical dynamic game in a phyisical and dynamic space. Family, multigenerational relationships, dynamic relationships. Naturally in movement offers a space in time where we can connect and communicate small and and large pieces of Nature, enjoying the values that they offer and being in a healthy place.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s