Col.laboracions

Abril 2010:

El dia 26 ens vam posar a donar vida al vídeodansa que em va proposar l’Abel i que hem estat donant-li forma aquests darrers dies.

Les localitzacions molt en la línia El turonet dansa, el moviment molt gestual i carregat de cosetes d’endins…  La imatge molt acurada, al detall, per assaborir tot allò que sempre es perd… el present de la interpretació.

El vídeodansa és produït per La Reina de Beics pels programes: Escenaris i DO de la Xarxa Audiovisual Local. La seva emissió serà al juny i deprés quedarà penjat a la web de danS.A . , nom que rep la sèrie de videodanses que dirigeix l’Abel Cunillera i que s’emetran al juny i al setembre.

 Cal destacar la gran aportació del Jofre pel seu fer tant alegre i sincer,  agrair també l’ajuda, suport, assistència, fotografies… de la Txell i la companyia amb somriure encantador a tota hora de l’Oleguer.

Febrer 2010:

Aquest final de gener i principi de febrer hem estat portant a terme el vídeoclip de la canço “Corro sota la pluja” del grup l’Anna Roig i l’ombre de ton chien sota la direcció de la ja també reconeguda pels seus vídeoclips, la Lyona,  junt amb tot un grup de ballarins i un equip magnífics.

Vídeo del Vídeoclip de la canço “Corro sota la pluja” de  l’Anna Roig i l’ombre de ton chien, dirigit per la Lyona .  

Anuncis