Massatge Thai Montserratí Bioenergètic

5

El Massatge Tradicional Tailandès és l’Antic Art Sanador de Tailàndia.

Treball corporal profund que ajuda a restablir l’energia vital i a reequilibrar els aspectes físics, mentals i emocionals. Les tècniques utilitzades són pressions i estiraments.

Les pressions es realitzen amb dits, mans, colzes, peus, genolls… i segueixen les línies energètiques del cos. Els estiraments passius permeten recuperar flexibilitat i arribar a una relació més profunda.

Aquest massatge, considerat com a preventiu, beneficia a tots els que volen conservar un bon estat de salut i un alt nivell de benestar. Acompanyat per una respiració conscient, el cos s’estimula per dins i per fora.

Quan es rep amb regularitat, s’aprecia una millora del sistema nerviós, respiratori, circulatori, digestiu i immunològic, disminueix l’estres, relaxa zones de tensió a tot el cos, augmenta el nivell d’energia, d’autoestima, ajuda a la digestió, combat l’insomni, incrementa la flexibilitat, allibera bloquejos físics i energètics, i harmonitza la relació psicosomàtica.

Uneix l’Essència de tècniques orientals i estableix harmonia entre els cinc elements; Terra, Aigua, Foc, Aire i Èter.
Aquests elements estructuren l’organisme mantenint l’equilibri amb la pròpia Natura i amb l’Univers. És un tractament Holístic.

Montserratí perquè és el territori on he crescut impregnada de l’energia de Montserrat i on he integrat tot allò que aporto al massatge thai des de la pròpia experiència viscuda i dels aprenentatges corporals obtinguts de 20 anys de dedicació i professió en el món de la dansa contemporània.

Bioenergètic perquè faig ús de l’energia per desbloquejar les tensions, de les fàscies, creades per la contracció d’algun òrgan al somatitzar alguna emoció. Habilitat que vaig descobrir en la meva introducció a l’osteopatia bioenergètica cel·lular.

PubliThaiWebPubli massatge thai

 

Massatge Thai Montserratí Bioenergètic

Disponibilitat a Esparreguera els Divendres
i a domicili a Amer i rodalies
Whatsapp 617 79 76 68


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s